Aktuel patient information

Filosofi

Vi gør tandbehandling til en god oplevelse…

Hånden på hjertet, besøg hos tandlægen med udsigt til behandling er sjældent noget, du ser frem til.
Alligevel kan det sagtens blive en god oplevelse, fordi:

– du forstår, hvad der skal ske og hvorfor
– det, du får lavet, bliver lavet ordentligt – første gang
– du får den bedst mulige smertelindring
– du bliver behandlet med udstyr, der sikrer præcision og professionalisme
– stemningen er afslappet og fuld af smil

 

Vores holdning

– til tænder er, at vi skal gøre, hvad vi kan, for at de holder længst muligt, også selv om du måske lige nu tager dine tænder for givet. Derfor går vi altid efter at lægge en langsigtet plan for tandbehandlingen – sammen med dig.

Når du får anbefalet en behandling hos os, får du samtidig en grundig og imødekommende forklaring på hvorfor. På den måde kan du bevidst vælge til og fra

– og få den løsning, der bedst passer dig.

Tilbagevendende problemer skyldes sjældent dine tænder, men måden de bliver behandlet på. Derfor kan du også være sikker på, at det ikke er på grund af prisen, hvis vi anbefaler vi den billigste løsning.

En kombination af indlevelse, viden, håndværk og det bedste udstyr er nøglen til sunde og stærke tænder. Det er vores mål, at vi konstant er på forkant med faget ved at investere i international efteruddannelse, det nyeste udstyr, kommunikation og service.

Endelig prioriterer vi hygiejne så højt, at vi overgår tandlægeforeningens krav ved blandt andet at vacum-autoklavere og sterilisere samtlige instrumenter efter hver behandling. Det giver en absolut sikkerhed for renhed – også der, hvor det ikke kan ses.

Vi håber, at det gør din næste tandbehandling til en god oplevelse.