Implantater

Få dit smil og din livskvalitet tilbage

Implantater er det tætteste, du kommer på en erstatning af dine naturlige tænder, fordi den kunstige tand sidder lige så godt fast og ser lige så naturlig ud som dine øvrige tænder. Men det vigtigste er, at du igen kan nyde dine måltider og har lyst til at smile.

Har du mistet en eller flere tænder? Så sætter vi implantaterne ind uden at lave indgreb på dine øvrige tænder. Har du mistet alle tænderne? Så kan vi hjælpe dig med alt fra broer til trykknap-proteser – selv om stort set alle kan undgå proteser i dag!

Hvis du mangler knogle i det område implantatet skal sidde i, samarbejder vi med behandlere som besidder den specialiserede viden og den avancerede computerteknologi der skal til for at kunne give dig dine tænder igen –  permanent!

Hvad består et implantat af?

Et tandimplantat er som en tandrod – den er bare kunstig og bliver sat ind i kæbeknoglen. Implantatet er lavet af titanium, som har den egenskab, at det går i forbindelse med knoglevævet og på den måde låser sig selv fast, næsten som en naturlig tandrod.

Hvordan foregår operationen?

Selve operationen er udramatisk og skånsom og tager sjældent mere end 1 time. Du bliver selvfølgelig bedøvet, så du intet mærker.

Hvor lang er den samlede behandlingstid?

Implantaterne skal hele i kæben, så den samlede behandlingstid afhænger af knoglen kvalitet og af, hvor meget af den knogle, du har tilbage. Som udgangspunkt skal du regne med 3-9 måneder, men når vi undersøger dig, kan vi give dig et mere præcis svar.

Hvornår kan du bruge de nye tænder?

Langt de fleste bruger deres nye tænder uden gener samme dag, som kronen eller broen er monteret på implantatet.