Betaling

Priser

De nævnte fra og til priser på ydelser er inklusive prisen på eventuel teknik, eksklusive priser på bedøvelse og/ eller røntgenbilleder. Alle priser er oplyst i DKK.

Flerfladet plastfyldning fra til
Lille kindtand (præmolar) på 2 flader Kr. 900,- Kr. 1.250,-
Stor kindtand (molar) på 3 flader Kr. 1200,- Kr. 2000,-
Krone
Metal med påbrændt porcelæn MK-krone i stor
kindtand (molar),(excl. stifter og opbygning)
Kr. 5.000,- Kr. 7.000,-
Rodbehandling
(fast tilskud fra den offentlige sygesikring)
Fortand med 1 kanal Kr. 1.500,- Kr. 1.800,-
Kindtand: 2 kanaler (excl. fyldning) Kr. 2.000,- Kr. 3.100,-
Kindtand: 3 kanaler (excl. fyldning) Kr. 2.300,- Kr. 3.500,-
Bro 3 led – Metal med påbrændt porcelæn
Erstatning for lille kindtand (excl. stifter og opbygning) Kr. 17.000,- Kr. 20.000,-
Operativ fjernelse af visdomstand
(ikke ekstraktion) Kr. 650,- Kr. 4.000,-
Operativ fjernelse af tand Kr. 3000,- Kr. 5.500,-
Lokalbedøvelse
1. stk. Kr. 225,- Kr. 350,-
Vores åbningstider
Mandag
Kl. 7:30-16:00
Tirsdag
Kl. 8:00-15:00
Onsdag
Kl. 7:30-15:00
Torsdag
Kl. 8:00-16:00
Fredag
Kl. 7:30-12:00

Vores telefontider
Man-Tors
Kl. 8:00-11.00 og 12.30-14.00
Fredag
Kl. 8:00-11:00

Faste priser og faste tilbud

Hos os får du altid et individuelt behandlingsforslag på alle typer behandlinger. Dermed er du med i processen hele vejen – fra omfanget af behandlingen til din investering i sunde og stærke tænder.

Længere oppe på siden, kan du se vores faste priser på mindre behandlinger.

Det er kun en mindre del af de behandlinger vi tilbyder, som vi rent faktisk selv har indflydelse på prisen af. De fleste er bestemt af sygesikringsoverenskomsten, og du kan se priserne her.

Som alle andre, er vi nødt til at opgive vore priser i et interval. Det er nødvendigt, da det ikke er muligt at sammenligne eksempelvis to huller i to tænder. De er aldrig ens, og kræver forskellige tilgange, materialer, og materialemængder. Tidsforbruget er også individuelt fra tand til tand. Når vi har undersøgt dine tænder, kan vi give dig et fast tilbud. Det vil ofte være en god idé at være medlem af sygesikringen ”danmark”. Du kan læse mere om, hvor meget der gives i tilskud til tandbehandling her.

Få en tid ved tandlægen

Ring 75 12 90 22 indenfor vores åbningstid eller send en mail til reception@borgertand.dk

Tilskud

Selvfølgelig får du tilskud

Langt de fleste af vores behandlinger er omfattet af en aftale mellem den offentlige sygesikring, Sygesikring “danmark” og/eller Dansk Tandlægeforening. Det betyder, at du får et tilskud, som automatisk udspecificeres og fratrækkes din regning.

Er du medlem af Sygesikringen danmark, har du mulighed for at få yderligere tilskud. Når bare du fortæller i vores reception, at du er medlem, bliver din regning automatisk sendt videre til Sygesikringen Danmark, som efterfølgende refunderer en del af din regning.

Finansiering

Lad os sammen finde en løsning på økonomien

Hos os kan du altid prisen oplyst inden behandlingen, uanset om du skal have en stor eller en mindre behandling(Ved større behandlinger 2500,- bliver du altid tilbudt et skriftligt overslag). Derfor forventer vi selvfølgelig, at du kan betale med det samme (jvf. overenskomsten mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen).

Medlemskab  af Sygesikringen Danmark kan  dække en del af  tandlægeregningen, – ligesom en aftale med  eksempelvis Dansk Tandforsikring kan sikre dig mod uventede tandudgifter.

Afdragsordninger er som udgangspunkt ikke noget vi kan tilbyde. Men, står du overfor en større behandling, anbefaler vi at du finder ud af hvad du kan afdrage med i måneden. Dette beløb kan du så komme og betale aconto hver måned, indtil du rammer det beløb behandlingen koster,- og så kan behandlingen starte. Grunden til at vi ønsker denne tilgang, er fordi vi driver en tandlægevirksomhed, og ikke ønsker at agere bank for vores patienter.