Ny patient?

Velkommen til Tandlægehuset Borgergade, som er en lille familievirksomhed der er placeret i hjertet af Esbjerg.
Vi har en faglig dygtig tandlæge, der kan tilbyde enhver form for tandbehandling, hvor det håndværksmæssige præcisionsarbejde samtidigt vægtes meget højt.
Fra en enkel og omhyggelig tandrensning til den avancerede opbygning af smil og bid. Vi arbejder med stor vægt på æstetik og benytter både almindelige og computerfremstillede kroner og broer. Vi kan tilbyde tandoperationer m.m. Se vores mange behandlingstilbud – Klik her

Bestil din første tid hos os

  • For at booke din første tid, beder vi dig ringe til os. Hvis vores telefontider ikke passer dig, da send os en e-mail, hvor du fortæller hvilket tidspunkt vi bedst træffer dig, samt dit telefonnummer. Så ringer vi dig op.
  • Når du oprettes som patient hos os, beder vi om dit samtykke til at rekvirere journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, forud for første tandlægebesøg. På den måde kan vores tandlæge være velforberedt til dit første besøg.

Parkeringsforhold & tilgængelighed
Parkeringsforhold
Der forefindes 2 timers gratis parkering lige overfor klinikken, i Borgergade. Husk at stil p-skiven. Udover de 2 timer, skal der oprettes en p-billedet ved automaten.
Derudover findes der mange andre p-zoner lige i nærheden. Generelt er der meget trafik i Esbjerg centrum, og vi anbefaler derfor at man altid kører i god tid, for at komme til aftalt tid.

Tilgængelighed
Klinikkens fysiske indretning  gør desværre, at klinikken ikke kan modtage patienter, der er kørestolsbrugere eller dårligt gående. Man skal kunne gå på trapper, for at anvende vores tandlægeklinik!

Det første besøg på klinikken
Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i din journal. Disse oplysninger vil blive gennemgået:

  • Scanning af dit sundhedskort (tidligere kaldt sygesikringskort).
  • Eventuelle oplysninger om medlemskab ved  sygeforsikringen ”danmark”, eller ved Dansk Tandforsikring, så indberetter vi automatisk for dig.
  • Eventuelle oplysninger vedrørende offentlig økonomisk støtte så som helbredstillæg, kommunal tilskud osv.
  • Udfyldelse af helbredsskema, således tandlægen er velinformeret omkring eventuelle sygdomme eller medicin.

Derefter vil du blive modtaget af vores tandlæge, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt. At vælge tandlæge er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.
For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker, vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi gøre os umage med at efterkomme dine ønsker.

Afslutningsvis, vil du blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem SMS, E-mail eller almindelig post.

 

Betalingspolitik

I følge overenskomsten med den offentlige sygesikring, skal patientandelen betales umiddelbart efter endt behandling. Hos os skal du betale tandlægeregningen, inden du forlader klinikken. Betaling kan foregå med kreditkortene VISA eller Mastercard samt mobilbetaling via MobilePay. Kontanter skal derfor indsættes på kreditkortet forud for tandlægebesøget, da vi ikke modtager dette.
Restancer sendes til inkasso. Samtlige omkostninger betales af dig.