Mød os

Pernille Kempel Ellegaard

- Klinikchef og receptionist

Janus Kempel Ellegaard

- Tandlæge

Værdigrundlag

Vi gør os umage for at du får en god oplevelse

I Tandlægehuset Borgergade har vi tre grundelementer vi lever efter:

Umage – Vi sætter en ære i at udføre omhyggeligt arbejde, med sans for detaljerne. Vores kvalitet og service vægtes meget højt, fordi det giver os arbejdsglæde at hjælpe andre mennesker.

Ordentlighed – Vi har en professionel, ærlig og respektfuld tilgang i relationen med vores patienter samt samarbejdspartnere, fordi det også er sådan vi ønsker at blive mødt af andre.

Tryghed – Vi lægger stor vægt på, at alle vores patienter får en god og tryg oplevelse fra booking af tiden til klinikken forlades. Derfor mødes vores patienter ALTID af de samme mennesker på klinikken, da vi er en lille familievirksomhed, og vi er tilmed mødestabile.

Få en tid ved tandlægen

Ring 75 12 90 22 indenfor vores åbningstid eller send en mail til reception@borgertand.dk

Historien om klinikken

Tandlægehuset Borgergade er én af de få tandlægeklinikker i Esbjerg, som har ligget på samme adresse i flest år i byen.
Bent Skaanild var den første tandlæge i Borgergade, da han startede tandlægeklinikken op i 1970érne. I 1980érne overtog tandlægerne Preben Kempel og Henning Leth tandlægeklinikken, og huset blev samtidigt opdelt i to, med tandtekniker i stueetagen. Prebens søn, tandlæge Janus Kempel Ellegaard overtog Tandlægehuset Borgergade i 2010, og der blev i den forbindelse udført en gennemgribende renovering af huset.
I 2023 gik virksomheden fra at være en tandlægevirksomhed med tre tandlæger og fire klinikassistenter, til at blive en lille familiedrevet virksomhed med Janus Kempel Ellegaard, hans hustru Pernille Kempel Ellegaard samt klinikassistenten Eva Boisen.

Få en tid ved tandlægen

Ring 75 12 90 22 indenfor vores åbningstid eller send en mail til reception@borgertand.dk