Plast

Plast bruges mere og mere som fyldningsmateriale og som et billigt alternativ til porcelæn. På klinikken har vi særlig ekspertise i at styrke udsatte plastløsninger mede kevlarforstærkninger, – som sikrer lang levetid for din plastløsning.

Når du får en kosmetisk tandpleje med plast , har du mulighed for både at ændre farven og formen på dine tænder, ligesom du kan komme af med uønskede mellemrum eller store fyldninger.  Løsninger med de nye stærke plasttyper kan være et alternativ til de væsentlig dyrere porcelænsbehandlinger, – med procelænskroner, facader etc…

Plast bruges mere og mere som fyldningsmateriale og som et billigt alternativ til porcelæn.  Løsninger med de nye stærke plasttyper kan ofte være et alternativ til de væsentlig dyrere porcelænsbehandlinger, – med procelænskroner, facader etc… På klinikken har vi særlig ekspertise i at styrke udsatte plastløsninger mede kevlarforstærkninger, – som sikrer lang levetid for din plastløsning.

Skånsom

En plastbehandling er meget skånsom, da vi udfører den uden at fjerne noget af tænderne. Vi bruger desuden et plast-system med mange farvenuancer, så plasten matcher dine øvrige tænder. En lille og skånsom behandling med et stort resultat.