Smertevenlig behandling

Patienter kan være utrygge ved at gå til tandlægen. Alle disse spørgsmål er helt naturlige og vi giver os tiden til at snakke behandlingen igennem med dig. Vi har alle de bedste bedøvelses metoder til vores disposition. Heriblandt finder vi ikke lattergas, – som klinikken derfor ikke tilbyder.

Patienter kan være utrygge ved at gå til tandlægen. Hvad er der galt med mine tænder, og vil det gøre ondt og tage lang tid at få dem bragt i orden. Alle disse spørgsmål er helt naturlige og vi giver os tiden til at snakke behandlingen igennem med dig,  -så du føler dig tryg ved hele forløbet. Der er jo ingen grund til at din uvished skal udvikle sig til tandlægeskræk.

Ganske få mennesker lider af egentlig tandlægeskræk,  og skal som oftest medicineres inden de sætter sig i stolen. Langt de fleste finder ro og slapper af i visheden om at vi her på klinikken gør vores yderste for at behandlingen sker så skånsomt og smertefrit som det overhovedet er os muligt.

Vi har alle de bedste bedøvelses metoder til vores disposition. Heriblandt finder vi ikke lattergas, – som klinikken derfor ikke tilbyder.